AIM Forum

Risen from Obscurity
Aktuellt datum och tid: 21:55, 18 dec 2018

Alla tidsangivelser är UTC + 2 timmar




Ny tråd Svara på tråd  [ 73 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 14:50, 25 feb 2003 
Offline
ÿber-Elajt
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13:15, 18 jan 2003
Inlägg: 509
Ort: Sthlm i mitt hjärta
När jag är på forumet funkar ingen av knapparna nyheter, om aim, osv..

Microsoft VBScript compilation error '800a03ea'

Syntax error

/inc_content.asp, line 22

elseif request.querystring("n") = "news" then
^

_________________
"<[0.5Mbit]MeanMrMustard[wtf]> åt helvete med den här skit hubben jag har fan ingen ip så jag kan inte ha active mode"


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 15:11, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 17:19, 24 jul 2002
Inlägg: 2828
Verkar som om den här bastarden till site (PHP i forumet, ASP överallt annars) har ballat ur lite.

Fixas säkert av våra eminenta kodare ASAP.

_________________
"If we do happen to step on a mine, Sir, what do we do ?"
"Normal procedure, Lieutenant, is to jump 200 feet in the air and scatter oneself over a wide area." --Blackadder


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 15:22, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 14:33, 08 dec 2002
Inlägg: 651
Ort: och till.
?Har inte märkt nåt sånt?

Kan ibland hända att sidan ballar ur när jag sitter o kodar men...

_________________
Livet är som att ro en sjunkande båt motströms med en fet tant i fören


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 15:25, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 17:19, 24 jul 2002
Inlägg: 2828
Jag fick samma felmeddelande som ovan (tror jag) men går man direkt på forumet så funkar det.

Eller nu funkar iofs hela sajten.

_________________
"If we do happen to step on a mine, Sir, what do we do ?"
"Normal procedure, Lieutenant, is to jump 200 feet in the air and scatter oneself over a wide area." --Blackadder


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 15:32, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 19:22, 10 jul 2002
Inlägg: 1984
Ort: Burkina Faso (Upper Volta)
Funkar bra för mig, måste vara "Opera" ;)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 16:08, 25 feb 2003 
Offline
ÿber-Elajt

Blev medlem: 23:39, 10 jul 2002
Inlägg: 306
knorren skrev:
Funkar bra för mig, måste vara "Opera" ;)


Funkar bra för mig, måste vara "IE" ;)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 17:33, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 17:19, 24 jul 2002
Inlägg: 2828
Funkar bra för mig också - nu. Inte då.

_________________
"If we do happen to step on a mine, Sir, what do we do ?"
"Normal procedure, Lieutenant, is to jump 200 feet in the air and scatter oneself over a wide area." --Blackadder


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 17:49, 25 feb 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 14:33, 08 dec 2002
Inlägg: 651
Ort: och till.
Jag har märkt när jag sitter och kodar att Opera har trubbel att requesta nya sidor på rätt sätt, när man använder proxyn iallafall. Man får oftast samma gamla sidor tills man startat om browsern.. Vet inte vem man ska skälla på i den frågan, opera eller proxyprogramvaran?

_________________
Livet är som att ro en sjunkande båt motströms med en fet tant i fören


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 15:55, 01 maj 2003 
Offline
Elajt

Blev medlem: 22:20, 15 feb 2003
Inlägg: 168
Ort: Åland
Jag vet inte om d e en bugg me hemsidan, men jag har iaf märkt att när jag går till "startsidan/nyheter" och klickar på "visa alla poster", så delar sidan upp sej i fem "spalter" istället för normala 4 st...

Vet inte hur lätt det är att fixa och så, och inte störs jag mycket av det heller... Men jag tänkte bara informera er webmastrar om det... :wink:


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 18:58, 01 maj 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 19:22, 10 jul 2002
Inlägg: 1984
Ort: Burkina Faso (Upper Volta)
Det är tables som det är nåt fel på, jag antar att det har att göra med att vi gjorde om första sidan till 4 spalter istället för tre som det var från början.
Men det fixar nog savv3 eller Vapo ganska enkelt ;)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 18:06, 02 maj 2003 
Offline
AIM CREW

Blev medlem: 14:33, 08 dec 2002
Inlägg: 651
Ort: och till.
Jepp, var en nyhetspost som var lite för bred... Men det är fixat nu.

_________________
Livet är som att ro en sjunkande båt motströms med en fet tant i fören


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 22:39, 03 maj 2003 
Offline
Elajt

Blev medlem: 22:20, 15 feb 2003
Inlägg: 168
Ort: Åland
VaPo skrev:
Jepp, var en nyhetspost som var lite för bred... Men det är fixat nu.


Än en gång har AIM-webmasters gjort sidan snäppet bättre... :lol:


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 16:04, 04 maj 2003 
Offline
AIM CREW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13:40, 19 jan 2003
Inlägg: 481
Ort: Vettet
Slirvik skrev:
Än en gång har AIM-webmasters gjort sidan snäppet bättre... :lol:


ehm, men det går lite segt med vissa delar dock.

*host* galleriet *host* ;)

_________________
Bild


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 73 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5

Alla tidsangivelser är UTC + 2 timmar


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012