AIM Forum
https://forum.aim-aland.net/

Regler för köp- & sälj-areorna!
https://forum.aim-aland.net/viewtopic.php?f=9&t=645
Sida 1 av 1

Författare:  croft [ 03:18, 09 mar 2003 ]
Inläggsrubrik:  Regler för köp- & sälj-areorna!

:arrow: Ge ett utgångspris på din vara! Det verkar finnas hur många som helst som vill skriva "jag bjuder 5 euro!" även på dyra varor, som vi stackars moderatorer får radera...

:arrow: Skriv komplett information direkt! Gärna med länkar till tillverkarens sidor, recensioner mm. En enkel sökning på Google och lite klippande och klistrande är allt som krävs i dom allra flesta fall. Detta gör det enklare att ta reda på vad det är för prylar. Ju mer info desto bättre.

:arrow: Ingen onödig diskussion i dessa trådar! Ställ frågor om varan, ge eventuellt info om varan men ingen diskussion som svävar ut till annat. Vi raderar kallt såna inlägg utan förvarning så fort vi ser dom.

:arrow: Diskussioner om pris och hur/vart varan ska levereras tas via PM! Det finns ingen orsak att skriva publika meddelanden om sånt, det är mellan köpare och säljare. Ta det per mail eller forumets fina PM- (privata meddelanden) funktion. Sen finns ju en annan uppfinning som kan vara av intresse - den kallas för telefon.

:arrow: Inlägg raderas automatiskt efter två månader.

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 2 timmar
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/